Latest Nasik News from India


Map of NasikNasik a city connected to epics - An exciting and vibrant city, Nasik lies on the banks of River Godavari, popular for its holy shrines and bathing ghats. This place is also considered to be the halting point for pilgrimage excursions to Shirdi and Trimbak. Famous, for being the venue of Kumbh Mela, the largest religious gathering held every 12 years. This rich historical town also offers picturesque landscape beauty of the Sahayadri mountain range fringed with vineyards.
silnotseal: my boss tegoq "I nampak u macam dah gemuk sikit" aku dengan keja menimbun masa tu, ya kan ja lah sebab tkmau semb… https://t.co/EaWOTbAO29
itsosyaza: @HafizAlias94 @hafizaira nasik lemak siapa
alsmallroc: nyesal na eh beli nasi ayam lemon tek. nasik secuput, ayam sikit and keras, isik dlam kering, dahla harga rm5.50
NaiChaliau: @hhezzyH Itu lah. Kot kot terkacip macam mana pun, paling penting jangan lupa makan nasik. Kalau tak perut lapar,… https://t.co/Oen0eJ7SF3
fadzrulazree2: Keje bersama hot chocolate.. Staff balik rumah dah boleh rest, sendiri balik rumah sambung keje yg tak settle lag… https://t.co/Xx5IFBWshk
idontfxwya: nasik goreng kunyit aku legit sial
shuvail: Harey aih baru makan nasik pukoi 6.30 tadi la dah lapaq balik dah... Dah la duk tingkat 8 ni mmg aku rajin nak pi mana2 pun..
jadefghi: Aku suruh adik aku beli nasik goreng ayam tapi dia tak balik balik lagi ni . Dia pi beli ka dia pi buat ? Takpun pi… https://t.co/ZVDxUopvYM
qayyumx: @chahsudah @bell_on @SoCalledAMAL nasik, ayam kfc jangan main
ahalimkali: candle lite dinner kat nasik lemak saleha🤣 @ Nasi Lemak Saleha https://t.co/sLOQfps0e5
LQXsvbMPp4u1bTG: Visited Cremica Icecream Factory at Nasik.
dzulnazrin_: @lyaayoo hahahha baru lepas goreng nasik. tapi dah habis dah.
CA_Saiprasad: https://t.co/FwKzmJRU5v, Personal Assistant Secretary to Director & G.M. - Nasik - SaiSun Outsourcing Service Pri... https://t.co/8o1YIz0acx
izzatinur91: Tadi baru je makan nasik kerabu sekarang lapar balik. Ya Rabbi, my stomach 😥😥
syulatiif: sik makan nasik ritok. patut lapar 😂
Share it:

How many stars do you give Nasik? Cast your vote now.

Current Reader Star Power Rating: 5.7/10 (107 votes)

Recent comments:

The map of India shown is incorrect and illegal. Please remove the map and put in a proper map.
-- Shrikant on February 17, 2010 at 23:15 ET


Add a comment: (all fields required)
 Name
 What is five plus 7?
 (security)
Your Message: (HTML not allowed)